search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:10
MENU CLOSE

Όταν το «τρύπημα» πηγαίνει τελείως στραβά: Τεράστια ζημιά από ένα σκουλαρίκι στο μάγουλο (Photo, σκληρές εικόνες)

08.10.2017 17:47
Όταν το «τρύπημα» πηγαίνει τελείως στραβά: Τεράστια ζημιά από ένα σκουλαρίκι στο μάγουλο (Photo, σκληρές εικόνες) - Media

 

Τεράστιο πρόβλημα στην υγεία της προκάλεσε σε μια νεαρή κοπέλα ένα «τρύπημα» (piercing) στο μάγουλο, το οποίο πήγε εντελώς στραβά.

Τα προβλήματα άρχισαν όταν η κοπέλα έκανε τρύπες στα δύο μάγουλά της, προκειμένου να βάλει σκουλαρίκια. Ωστόσο, το ένα τρύπημα άρχισε από την πρώτη στιγμή να αιμορραγεί, γεμίζοντας το στόμα της κοπέλας με αίμα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

Η κοπέλα θορυβημένη και ανήσυχη έσπευσε στο νοσοκομείο, ωστόσο, εκεί την περίμενε ένα νέο σοκ: οι γιατροί αρνήθηκαν να της αφαιρέσουν το σκουλαρίκι, φοβούμενοι το ενδεχόμενο σήψης.

Ταυτόχρονα, το λάθος στο piercing προκάλεσε οίδημα με το πρόσωπο της νεαρής γυναίκας να πρήζεται «σαν μπαλόνι», ενώ η ίδια ομολόγησε ότι κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από την πρώτη στιγμή, καθώς το piercing της προκάλεσε αμέσως μεγάλο πόνο.

Τελικά, μετά από τέσσερις ημέρες αιμορραγίας και πόνου, τα συμπτώματα άρχισαν να υποχωρούν και η κοπέλα κατάφερε να αφαιρέσει το σκουλαρίκι, το οποίο, ωστόσο, της άφησε ουλή στο μάγουλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44