search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:16
MENU CLOSE

Σάλος σε υποβρύχιο – Καθαιρέσεις και παραιτήσεις λόγω ερωτικών σχέσεων μεταξύ του πληρώματος

09.10.2017 06:49
Σάλος σε υποβρύχιο – Καθαιρέσεις και παραιτήσεις λόγω ερωτικών σχέσεων μεταξύ του πληρώματος - Media

Βαθαίνει κάθε μέρα η κρίση σε ένα από τα πιο σύγχρονα πυρηνικά υποβρύχια του Βρετανικού Ναυτικού, μετά από τις αποκαλύψεις για ερωτικές σχέσεις μεταξύ μελών του πληρώματος.

 

Βαθαίνει κάθε μέρα η κρίση σε ένα από τα πιο σύγχρονα πυρηνικά υποβρύχια του Βρετανικού Ναυτικού, μετά από τις αποκαλύψεις για ερωτικές σχέσεις μεταξύ μελών του πληρώματος.

Μέχρι στιγμής έχουν καθαιρεθεί ο κυβερνήτης Στούαρτ Άρμστρονγκ και ο πρώτος αξιωματικός, μετά από σοβαρές κατηγορίες ότι διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις με γυναίκες μέλη του πληρώματος.

O κυβερνήτης

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλήρωμα βρισκόταν στα όρια της ανταρσίας, έξαλλο από τη συμπεριφορά των 2 ανώτερων αξιωματικών στο σκάφος.

Τουλάχιστον 5 αξιωματικοί διεμήνυσαν ότι θα παραιτούνταν μόλις το υποβρύχιο έπιανε λιμάνι.

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με παρέμβαση του ναυαρχείου, που άρχισε να «ξηλώνει» αξιωματικούς μέχρι που η κατάσταση εκτονώθηκε.

Το συγκεκριμένο υποβρύχιο, HMS Vigilant, είναι 1 από τα 4 υποβρύχια της Βρετανιας, κλάσης Vanguard , τα οποία φέρουν 16 βαλλιστικούς πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24