search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:40
MENU CLOSE

«Μαλλιοτραβήγματα» στο Λευκό Οίκο – «Εγώ είμαι η πρώτη κυρία, όχι η Μελάνια» (Video)

10.10.2017 07:53
Αλβανία: Απέχει από τις κάλπες η ελληνική μειονότητα - «Ελεεινή παγίδα του Ράμα» - Media

Ένα ακόμη μέτωπο έχει ανοίξει για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ, αυτή τη φορά όχι από δημοσιογράφους, κωμικούς ή γερουσιαστές και δικαστικούς αλλά από τις συζύγους του, πρώην και νυν.

 

Ένα ακόμη μέτωπο έχει ανοίξει για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ, αυτή τη φορά όχι από δημοσιογράφους, κωμικούς ή γερουσιαστές και δικαστικούς αλλά από τις συζύγους του, πρώην και νυν.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην σύζυγος Τραμπ, Ιβάνα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης αστειεύτηκε ότι αυτή είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και όχι η Μελάνια προσθέτοντας ότι μιλά με τον πρόεδρο κάθε 15 μέρες και πως έχει απευθείας ιδιωτική γραμμή με το Λευκό Οίκο.

Επίσης είπε ότι δεν θέλει να τον καλεί συχνότερα για να μην προκαλέσει προβλήματα ζήλιας από τη Μελάνια.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στα πλαίσια περιοδείας της Ιβάνα, για την προώθηση του νέους της βιβλίου «Μεγαλώνοντας τους Τραμπ». Σημειώνεται ότι η Ιβάνα είναι η μητέρα των μεγαλύτερων παιδιών του Ντοναλντ Τραμπ , Ιβάνκα, Έρικ και Ντόναλντ του νεότερου.

Το θέμα πήρε διαστάσεις όταν ο εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας, Μελάνια, σχολίασε εκτενώς τις δηλώσεις χαρακτηρίζοντάς τες ανούσιες.

«Η κυρία Τραμπ έχει κάνει το Λευκό Οίκο σπίτι για τον σύζυγο και τον γιο της και λατρεύει την Ουάσιγκτον και αισθάνεται μεγάλη τιμή για το ρόλο της ως πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτό τον ρόλο για να βοηθήσει παιδιά, όχι για να πουλάει βιβλία», ανέφερε ο εκπρόσωπος και συμπλήρωσε «Δεν υπάρχει καμία ουσία στη δήλωση από μία πρώην και όλος αυτός ο θόρυβος είναι προσπάθεια για να βρεθεί στο επίκεντρο.»

Ο  γάμος του Ντόναλντ Τραμπ με την Ιβάνα

Ο γάμος με τη Μελάνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15