search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:18
MENU CLOSE

Ο Ρίκι Μάρτιν παντρεύεται τον σύντροφό του: «Θέλω όλοι να μιλούν για τον γάμο μας!»

10.10.2017 08:57
Ο Ρίκι Μάρτιν παντρεύεται τον σύντροφό του: «Θέλω όλοι να μιλούν για τον γάμο μας!» - Media

 

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο Ρίκι Μάρτιν και ο αρραβωνιαστικός του, Χουάν Γιόζεφ.

Οι δυο τους είναι μαζί από τον Απρίλο του 2016, ενώ αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Μάλιστα, ο ίδιος δεν κρύβει στο ελάχιστο την σεξουαλική του ταυτότητα, δηλώνοντας περήφανος που είναι ομοφυλόφιλος. «Είμαι περήφανος που μπορώ να πω πως είμαι ένας τυχερός ομοφυλόφιλος άντρας», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην σελίδα του RickyMartinMusic.com.

«Ο Χουάν είναι από την Σουηδία και κάποιοι συγγενείς τους είναι από τη Συρία, οπότε σίγουρα αυτό που θα κάνουμε θα έχει έναν διεθνή χαρακτήρα. Θα δούμε πώς θα το κάνουμε ακριβώς» σημειώνει χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ο σχεδιασμός ενός γάμου είναι εξαιρετικά δύσκολος. Θέλουμε να το κάνουμε σωστά, ελπίζουμε ότι την ερχόμενη άνοιξη θα κάνουμε το τριήμερο γεγονός, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πού θα το κάνουμε. Ίσως στο Λος Άντζελες, στο Πουέρτο Ρίκο ή στη Σουηδία, ή στην Ισπανία…».

Ο Μάρτιν τόνισε επίσης την ανάγκη του ο γάμος του να αποτελέσει δημόσιο γεγονός. «Οι άνθρωποι θα μιλάνε γι ‘αυτό. Δεν θέλουμε να το κρύψουμε. Είμαστε μια σύγχρονη οικογένεια και νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να μας δουν και θέλω να δείξω πόσο φυσικά όμορφή είναι η οικογένειά μας. Για το λόγο αυτό θα γίνει δημόσια και θα μοιραστώ τον γάμο μου με τον κόσμο» είπε.

O τραγουδιστής έχει αποκτήσει το 2008 δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, τον Βαλεντίνο και Ματέο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:16