search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:40
MENU CLOSE

Πρόστιμο και κατάσχεση αυτοκινήτου για την Ειρήνη Κολιδά

10.10.2017 11:28
Πρόστιμο και κατάσχεση αυτοκινήτου για την Ειρήνη Κολιδά - Media

 

Η βραδινή βόλτα δεν της βγήκε σε καλό. Η Ειρήνη Κολιδά που γνωρίσαμε μέσα από τους Μαχητές στο Survivor, φαίνεται πως πριν λίγες μέρες είχε μπλεξίματα με την τροχαία, όταν την σταμάτησαν για έλεγχο και την “τσάκωσαν” να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού σταμάτησαν την κούκλα personal trainer για έλεγχο μετά από βραδινή της έξοδο και διαπίστωσαν πως είχε πιει παραπάνω από το επιτρεπτό. Έτσι, παρόλο που εκείνη προσπάθησε να τους πείσει να μην της κόψουν πρόστιμο, της επέβαλαν ποινή 400 ευρώ , κατάσχεση του αυτοκινήτου για δυο ημέρες και αφαίρεση του διπλώματος και της άδειάς της για περίπου ένα μήνα.

Μάλιστα, η γνωστή Survivor μεταφέρθηκε ως το αστυνομικό τμήμα για την έκθεση κατάσχεσης του οχήματος και από εκεί έφυγε για το σπίτι της με ταξί. Την επόμενη μέρα, όμως, παρέλαβε το αυτοκίνητό της, ενώ το δίπλωμά της θα της επιστραφεί σε ένα περίπου μήνα!

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:39