search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:48
MENU CLOSE

Τόσκας για επίθεση στον Ασπρόπυργο: Ουδεμία ανοχή σε φασίζουσες πρακτικές

10.10.2017 13:36
Τόσκας: Οι Έλληνες ζουν σε πιο ήσυχο περιβάλλον από ποτέ - Media

 

«Ουδεμία ανοχή σε φασίζουσες πρακτικές» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στον μετανάστη Ασφάκ Μεχμούντ από το Πακιστάν, που δέχτηκε την άγρια επίθεση, το απόγευμα του Σαββάτου στον Ασπρόπυργο, τον οποίο συνάντησε την Τρίτη.

Ο αναπληρωτής υπουργός δέχτηκε το πρωί στο γραφείο του τον Πακιστανό μετανάστη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα και τον Πάνο Λάμπρου, υπεύθυνο του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά στην τελευταία επίθεση στον Ασπρόπυργο και την κατάσταση στην περιοχή.

Οι συνομιλητές του κ. Τόσκα, του εξέθεσαν με λεπτομέρειες την κατάσταση, παρουσιάζοντας μια εικόνα γενικευμένων διώξεων των μεταναστών εργατών στον Ασπρόπυργο και την Δυτική Αττική, ζητώντας την παρέμβασή του, ούτως ώστε να μπει φρένο στην δράση ακροδεξιών και ρατσιστικών στοιχείων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε για τα μέτρα που λαμβάνει η Αστυνομία για να οδηγηθούν οι δράστες στη Δικαιοσύνη, όπως και για τη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας για τους πολίτες στην περιοχή και τόνισε ότι έχουν δοθεί αυστηρές οδηγίες προς αυτή την κατεύθυνση, στις αστυνομικές αρχές.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:48