search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:18
MENU CLOSE

«Κλείδωσαν» οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας στα μπαράζ

10.10.2017 20:45
«Κλείδωσαν» οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας στα μπαράζ - Media

 

Η Ελλάδα σφράγισε και τυπικά την είσοδό της στα μπαράζ για το Μουντιάλ με τις Ελβετία, Ιταλία, Κροατία και Δανία να είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής μας.

Άνετη νίκη με 4-0 της Ελλάδας επί του Γιβραλτάρ και η Εθνική μας μπαίνει στην κληρωτίδα στις 17 Οκτωβρίου για να μάθει τον αντίπαλό της στα μπαράζ.

Οι μοναδικές εκκρεμότητες που υπήρχαν ήταν ποιος από το ματς Πορτογαλία-Ελβετία θα μπει μαζί μας στα μπαράζ, ενώ παράλληλα οι Ολλανδοί θα έπρεπε να κάνουν το θαύμα σημειώνοντας 7 γκολ κόντρα στους Σουηδούς προκειμένου να καταλάβουν την 2η θέση του ομίλου τους.

Τελικά η Πορτογαλία επικράτησε με 2-0, ενώ και οι Ολλανδοί δεν μπόρεσαν να κάνουν τον… άθλο. Αυτό σημαίνει πως η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες μία από τις: Ελβετία, Ιταλία, Κροατία και Δανία.

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59