search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:42
MENU CLOSE

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε ρόλο παραγωγού και σκηνοθέτη στην ταινία «Creed 2»

11.10.2017 07:21
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε ρόλο παραγωγού και σκηνοθέτη στην ταινία «Creed 2» - Media

 

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα είναι ο παραγωγός και ο σκηνοθέτης της ταινίας «Creed 2», που θα αποτελέσει τη συνέχεια της κινηματογραφικής επιτυχίας «Κριντ: Η γέννηση ενός θρύλου», του 2015, με πρωταγωνιστές τον Σταλόνε και τον Μάικλ Μπ Τζόρνταν.

Ο Σταλόνε ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του μαζί με τον Τζόρνταν γράφοντας: «Ανυπομονώ για την παραγωγή και τη σκηνοθεσία του απίστευτα ταλαντούχου Μάικλ Μπ Τζόρνταν στο Κριντ 2, τον επόμενο χρόνο… Ένας ακόμα γύρος!» και βάζοντας ως hashtags #Creed2 #mgm #fighting #workout #exercise #boxing.

Το Κριντ σκηνοθέτησε ο Ράιν Κούγκλερ και βασίστηκε σε ένα σενάριο που συνέγραψε με τον Άαρον Κόβινγκτον ως spinoff της κινηματογραφικής σειράς Ρόκι. Ο Τζόρνταν υποδύθηκε τον Άδωνι Κριντ, γιο του Απόλλο Κριντ και ο Σταλόνε επανεμφανίστηκε ως ο Ρόκι Μπαλμπόα.

Η ταινία απέφερε κέρδη της τάξης των 173 εκατ. δολαρίων και ο Σταλόνε ήταν υποψήφιος για Όσκαρ δεύτερου αντρικού ρόλου, ενώ κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα της ίδιας κατηγορίας.

Το Κριντ 2 θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2018.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:42