search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:39
MENU CLOSE

Τo LEGION RUN έρχεται στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο

11.10.2017 12:10
Πιέζει ο χρόνος για τη συμφωνία των Πρεσπών - Media

 

Τo LEGION RUN έρχεται στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο

Μια συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία για όλους

Ο Ιππόδρομος Αθηνών ετοιμάζεται πυρετωδώς για μια ξεχωριστή και διασκεδαστική εμπειρία. Ο κορυφαίος αγώνας αντοχής, προκλήσεων και συνεργασίας στον κόσμο, το LEGION RUN, έρχεται την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017. Ο στίβος του Ιππόδρομου στο Μαρκόπουλο μετατρέπεται σε έναν μοναδικό στίβο μάχης, παρέχοντας μια εμπειρία ζωής στους συμμετέχοντες.

Η μοναδική εμπειρία του LEGION RUN

Πρόκειται για μια διαδρομή-στίβο μάχης 5 χιλιομέτρων, στην οποία έχουν τοποθετηθεί συνολικά 21 εμπόδια. Για να τα ξεπεράσει κανείς και να φτάσει στον τερματισμό χρειάζεται δύναμη, εφευρετικότητα και συνεργασία. Στο Legion Run μπορούν να συμμετέχουν όλοι χωρίς εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως εμπειρίας, φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας. Κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία μπορούν να ξεπεραστούν όταν όλοι δρουν σαν μια γροθιά. Σαν Λεγεώνα!

Η πρόκληση του στίβου στο Μαρκόπουλο

Μπορεί να ξεκίνησε πριν από λίγα μόλις χρόνια, αλλά πλέον το LEGION RUN είναι ένα διεθνές φαινόμενο που διοργανώνεται από την Πολωνία, τη Λιθουανία και την Ιταλία, μέχρι την Ουκρανία, την Ουγγαρία, την Κύπρο και το Ισραήλ.

Την ερχόμενη Κυριακή το LEGION RUN της Αθήνας  θα είναι μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό από ποτέ, με περισσότερα και πιο ευφάνταστα εμπόδια, καθώς και μια μοναδική πρόκληση: Το επιβλητικό COLOSSUS 2.0. Ένα εμπόδιο στο οποίο οι συμμετέχοντες θα πρέπει να σκαρφαλώσουν σε ύψος 5 μέτρων και από την άλλη πλευρά να γλιστρήσουν σε μια θεαματική νεροτσουλήθρα 6 μέτρων για να καταλήξουν σε έναν λάκκο γεμάτο λάσπη.

Στον εξαιρετικό στίβο του Ιππόδρομου στο Μαρκόπουλο, οι συμμετέχοντες, γυναίκες και άνδρες, θα έχουν την ευκαιρία στις 15 Οκτωβρίου, να «γράψουν» μια από τις ωραιότερες αναμνήσεις τους, αλλά και να γιορτάσουν τον τερματισμό τους με ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα, που μαζί με την εμπειρία, είναι τα μεγάλα έπαθλα για τη συμμετοχή τους. Ένα food court, ένα ζωντανό DJ set και αρκετές παράλληλες ενέργειες είναι επίσης όλα εκείνα που θα συνθέσουν ένα σκηνικό γιορτής στο Legion Run Athens 2017.

Το Legion Run Athens διοργανώνεται από την XCUBED| The Sports Marketing and Brand Activation Agency.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:39