search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:51
MENU CLOSE

Τελικά το AfD δεν θα κάνει σε ελληνικό εστιατόριο την εορταστική του εκδήλωση

11.10.2017 13:48
Πρόκληση από το AfD: Ζητάει προσωπικά δεδομένα δημοσιογράφων - Media

 

Το κόμμα της Εναλλακτικής για την Γερμανία (ΑfD) στην Κάτω Σαξονία δεν θα διοργανώσει την εορταστική του εκδήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα στο εν λόγω κρατίδιο σε ελληνικό εστιατόριο, αναφέρει σε τηλεγράφημά του ειδησεογραφικού πρακτορείου «dpa» που μόλις αναρτήθηκε.

Όπως σημειώνεται, σύμφωνα με σημερινή δήλωση του κόμματος στο ειδησεογραφικό πρακτορείο, «ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του χώρου που θα φιλοξενούσε την εκδήλωση υπαναχώρησε στην αρχική του δέσμευση εξ αιτίας της τεράστιας πίεσης». Με βάση τις πληροφορίες του dpa, ο εστιάτορας, ο οποίος κατάγεται από το Ιράκ, δηλώνει ότι και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην διεξαχθεί η εκδήλωση στο εστιατόριό του.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το συγκεκριμένο κόμμα θεμελιώθηκε κυρίως μέσω της αντίστασης που προέβαλε έναντι την οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα προκειμένου να διασωθεί το ελληνικό κράτος από την χρεοκοπία. Εκτός αυτού, το κόμμα τάσσεται εναντίον της «πολυπολισμικότητας στην Γερμανία», ενώ κάποια από τα πολιτικά στελέχη του προειδοποιούν για τον κίνδυνο μίας “μεταλλαγής” του γερμανικού πληθυσμού μέσω της μετανάστευσης.

 

ΠΗΓΗ: dpa

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:46