search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:31
MENU CLOSE

Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της (Photos)

11.10.2017 14:09
Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της (Photos) - Media

 

Η έγκυος Δούκισσα του Κέιμπριτζ ενθουσίασε τους Βρετανούς καθώς είχε να εμφανιστεί από τις 30 Αυγούστου

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ φορούσε ένα κομψό δαντελένιο φόρεμα και έδωσε το παρών μαζί με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ σε εκδήλωση που παρέθεσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.   Η Κέιτ Μίντλετον η οποία είναι τριών τριών μηνών έγκυος, υποφέρει από το σύνδρομο της υπερέμεσης κύησης που προκαλεί υπερβολικούς πρωινούς εμετούς και ναυτία.

Βοηθός της Κέιτ Μίντλεοτον δήλωσε ότι η κατάστασή της έχει βελτιωθεί, αλλά πως το σύνδρομο εξακολουθεί να την ταλαιπωρεί. Πρόσθεσε πως η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που μπόρεσε να παρευρεθεί στην δεξίωση η οποία διοργανώθηκε για να τιμήσει τους εργαζόμενους στον τομέα της ψυχικής υγείας.   Μια μόνο υποψία από την φουσκωμένη της κοιλιά που διέγραφε κάτω από το φόρεμα ήταν αρκετή για να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φωτογράφων που δεν έπαψαν στιγμή να την ακολουθούν.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ από τις 30 Αυγούστου, όταν μαζί με τους δύο πρίγκιπες  παρευρέθη στην 20ή επέτειο από το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Μόλις λίγες μέρες μετά, ανακοινώθηκε ότι είναι έγκυος και πως έπασχε από το σύνδρομο  Hyperemesis Gravidarum, που την ανάγκασε να ακυρώσει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Πηγή: lifo.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15