search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:24
MENU CLOSE

Απίστευτο ξύλο: Συγκρότημα δέρνεται με την ασφάλεια κλαμπ (Videos)

11.10.2017 14:12
Απίστευτο ξύλο: Συγκρότημα δέρνεται με την ασφάλεια κλαμπ (Videos) - Media

 

Σκηνές… φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν σε κλαμπ ζωντανών συναυλιών όταν μέλη του συγκροτήματος που έδινε συναυλία συγκρούστηκαν με άνδρες της ασφαλείας του κλαμπ και έπεσε το -κατά το κοινώς λεγόμενο- ξύλο της… αρκούδας.

Το απίστευτο σκηνικό συνέβη στο κλαμπ Rock City του Νότιγχαμ, όταν το συγκρότημα Neck Deep συγκρούστηκε με τους «μπράβους» του κλαμπ, επειδή, όπως ισχυρίστηκαν μέλη του συγκροτήματος, κακομεταχειρίστηκαν άτομα στο κοινό.

Το απίστευτο βίντεο δείχνει μέλη του συγκροτήματος να κλωτσούν με μανία τους άνδρες της ασφάλειας, ενώ ένας από αυτός πήδα κάτω από τη σκηνή και μέσα στο πλήθος και δέρνεται με «μπράβους».

Επίσης, βοηθοί του συγκροτήματος τρέχουν να μπουν κι αυτοί στον καυγά ενώ, όπως είναι φυσικό, η συναυλία διακόπηκε. Πάντως, υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με τη συμπεριφορά των ανδρών ασφαλείας του κλαμπ και το επεισόδιο ερευνάται ακόμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:20