15/12/2018 00:58:17

Απίστευτο ξύλο: Συγκρότημα δέρνεται με την ασφάλεια κλαμπ (Videos)

Απίστευτο ξύλο: Συγκρότημα δέρνεται με την ασφάλεια κλαμπ (Videos) - Media

 

Σκηνές... φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν σε κλαμπ ζωντανών συναυλιών όταν μέλη του συγκροτήματος που έδινε συναυλία συγκρούστηκαν με άνδρες της ασφαλείας του κλαμπ και έπεσε το -κατά το κοινώς λεγόμενο- ξύλο της... αρκούδας.

Το απίστευτο σκηνικό συνέβη στο κλαμπ Rock City του Νότιγχαμ, όταν το συγκρότημα Neck Deep συγκρούστηκε με τους «μπράβους» του κλαμπ, επειδή, όπως ισχυρίστηκαν μέλη του συγκροτήματος, κακομεταχειρίστηκαν άτομα στο κοινό.

Το απίστευτο βίντεο δείχνει μέλη του συγκροτήματος να κλωτσούν με μανία τους άνδρες της ασφάλειας, ενώ ένας από αυτός πήδα κάτω από τη σκηνή και μέσα στο πλήθος και δέρνεται με «μπράβους».

Επίσης, βοηθοί του συγκροτήματος τρέχουν να μπουν κι αυτοί στον καυγά ενώ, όπως είναι φυσικό, η συναυλία διακόπηκε. Πάντως, υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με τη συμπεριφορά των ανδρών ασφαλείας του κλαμπ και το επεισόδιο ερευνάται ακόμα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.