search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:35
MENU CLOSE

Σκάνδαλο μεγατόνων στη FIFA: Στα τελικά του Μουντιάλ με γκολ που… δεν μπήκε ποτέ ο Παναμάς (Video)

11.10.2017 14:27
 
Σκάνδαλο κλονίζει τη FIFA, καθώς η πρώτη πρόκριση του Παναμά σε Μουντιάλ συνοδεύτηκε από διαιτησία για κλάματα, αφού το γκολ με το οποίο ο Παναμάς ισοφάρισε σε 1-1 την Κόστα Ρίκα, δεν έπρεπε να μετρήσει.
 
Η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή του τέρματος, κάτι που δεν είδε ο διαιτητής Γουόλτερ Τόρες. Η νίκη 2-1 του Παναμά άλλαξε τα πάντα, αφού εκείνος πήρε την πρόκριση, η Ονδούρα θα παίξει στα play-offs και οι ΗΠΑ μένουν εκτός.
 
Το νέο σκάνδαλο αναμένεται να έχει συνέπειες. Κυρίως οι ΗΠΑ, αλλά και η Ονδούρα θα μπορούσαν να υποβάλουν ένσταση στην FIFA, ζητώντας ακόμα να επαναληφθεί ο αγώνας.

Υπάρχει ήδη προηγούμενο. Η FIFA όρισε ξανά το παιχνίδι Νότιας Αφρικής -Σενεγάλης, επειδή ο διαιτητής πήρε «εξωφρενικές» αποφάσεις υπέρ της Νοτίου Αφρικής.
 
Όμως ο Παναμάς, μπορεί να ισχυριστεί ότι στην φάση του γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, αλλά καταλογίσθηκε, προηγήθηκε εμφανές πέναλτι που δεν δόθηκε από τον διαιτητή.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:34