search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:12
MENU CLOSE

Νέα προσφυγή στο ΣτΕ κατά της «Αγ. Σοφιάς» – AEK: «Ανελέητος πόλεμος»

11.10.2017 16:41
Νέα προσφυγή στο ΣτΕ κατά της «Αγ. Σοφιάς» - AEK: «Ανελέητος πόλεμος» - Media

 

Παρότι η πρώτη φάση των εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αλλά και της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε» δεν σταματούν να βρίσκουν εμπόδια για την «Αγια-Σοφιά».

Οι άνθρωποι της Ένωσης που «τρέχουν» για το πρότζεκτ του γηπέδου θα κληθούν να πάνε στο ΣτΕ στις 18 Οκτωβρίου, αυτή την φορά για προσφυγή εναντίον της Μελέτης Περιβαντολογικών Επιπτώσεων. Εκτός αυτού έχει γίνει ακόμη μία προσφυγή στη Διεύθυνση Δασών, από άτομα που είναι τόσο κατά της υπογειοποίησης όσο και του γηπέδου.

Από εκεί και πέρα η δημοτική αρχή συνεχίζει να εκφράζει την αντίθεσή της με την υπογειοποίηση. Μάλιστα ενόψει του σημερινού συμβουλίου όπου θα συζητιόταν το συγκεκριμένο θέμα, ο Άρης Βασιλόπουλος ζήτησε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο Δημαρχείο ενώ μοίρασε και φυλλάδια στα οποία εκφράζει την αντίθεσή του για το συγκεκριμένο έργο, το οποίο είναι αλληλένδετο με το πρότζεκτ του γηπέδου.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:11