search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:38
MENU CLOSE

«Καρφιά» Τανιμανίδη: Η μίμηση είναι η ειλικρινέστερη μορφή κολακείας (Video)

11.10.2017 18:01
«Όχι» στον Τανιμανίδη για συμμετοχή του σε σποτ για τον κορωνοϊό - Media
 
Ο Σάκης Τανιμανίδης μπορεί αυτό το διάστημα να βρίσκεται στη θέση του κριτή στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», κάτι που κάνει με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση, ωστόσο δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για το δεύτερο μισό της σεζόν, όπου θα βρεθεί και πάλι στην παρουσίαση του Survivor.
 
«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει» λέει η παροιμία και ο Σάκης Τανιμανίδης αν και δεν δηλώνει τηλεθεατής του Survival Secret και του Nomads, τα «έσφαξε με το γάντι» λέγοντας πως παραμένουν μίμηση του Survivor.
 
«Δεν τα έχω παρακολουθήσει, αλλά θα σου πω το εξής: Είμαι χαρούμενος, γιατί λένε ότι η μίμηση είναι η ειλικρινέστερη μορφή κολακείας. Οπότε, νιώθω πολύ κολακευμένος που μετά την επιτυχία του Survivor, βγαίνουν όλα αυτά το Survival, το Nomads, που μπορεί να είναι και πολύ καλές εκπομπές, απλά παραμένουν η μίμηση του Survivor, αυτό είναι το μόνο τους αρνητικό», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

(πηγή: zappit.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:37