search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:43
MENU CLOSE

Η Λίντσεϊ Λόχαν υπερασπίζεται τον Χάρβει Γουάινσταϊν ενάντια όλων: «Αφήστε τον ήσυχο!» (Video)

12.10.2017 07:50
Η Λίντσεϊ Λόχαν υπερασπίζεται τον Χάρβει Γουάινσταϊν ενάντια όλων: «Αφήστε τον ήσυχο!» (Video) - Media

 

Η 31χρονη Λίντσεϊ Λόχαν παίρνει αποστάσεις από όλους όσους κατακεραυνώνουν τον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ κατηγορώντας τον για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος γυναικών που απειλούσε να καταστρέψει αν δεν υπέκυπταν στις ορέξεις του.

Η Λόχαν με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο υπερασπίστηκε τον μεγιστάνα της βιομηχανίας του θεάματος με ένα video στο instagram -που πλέον έχει κατεβάσει από τον επίσημο λογαριασμό της.

«Γεια, είμαι η Λίντσεϊ Λόχαν. Είμαι στο Ντουμπάϊ. Είμαι στο σπίτι μου και νιώθω πολύ άσχημα για τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό ό,τι του συμβαίνει. Νομίζω ότι η Τζορτζίνα πρέπει να υπερασπιστεί τον άντρα της και να είναι δίπλα του. Δεν έκανε ποτέ κάτι κακό σε μένα. Κάναμε πολλές ταινίες μαζί. Θεωρώ ότι όλοι πρέπει να σταματήσουν. Είναι λάθος. Οπότε υπερασπίσου τον» είπε χαρακτηριστικά.

Η Τζορτζίνα Τσάπμαν, σύζυγος του παραγωγού και ιδρυτή της Miramax μόλις ενημερώθηκε για τις εν λόγω κατηγορίες ανακοίνωσε ότι τον εγκαταλείπει, λέγοντας: «Η καρδιά μου ραγίζει για όλες τις γυναίκες που υπέμειναν αφόρητο πόνο εξαιτίας του».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Λόχαν είναι η μόνη που υπερασπίζεται τον Γουάινσταϊν, καθώς Γκουίνεθ Πάλτροου, Αντζελίνα Τζολί, Μέριλ Στριπ, Τζέσικα Τσάστειν, Τζένιφερ Λόρενς, Άσλεϊ Τζαντ, Ρόουζ ΜακΓκόουαν, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζουλιάν Μουρ, Πατρίσια Αρκέτ, Σούζαν Σάραντον, Μαρκ Ράφαλο, Τζούντι Ντεντς, Χίλαρι Κλίντον και το ζεύγος Ομπάμα έχουν στραφεί εναντίον του, καταδικάζοντας τις πράξεις του.

Η Λόχαν έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες του Γουάινσταϊν. Τα “Bobby” & “Scary Movie 5”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40