search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:51
MENU CLOSE

Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (Video)

12.10.2017 10:19
Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (Video) - Media

 

Ξέσπασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Δείτε τον όπως δεν τον έχετε ξαναδεί να μιλάει δημόσια και να εκφράζει τον θυμό και την αγανάκτησή του.

Ο τραγουδιστής μίλησε για το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο στην συνέντευξη Τύπου.

“Πλην των αυτουργών του εγκλήματος, οι υπόλοιποι χάσαμε μεροκάματο, δουλειές, επιχειρήσεις και τα παιδιά μας που ξενιτεύτηκαν. Χάσαμε αποταμιεύσεις που δημιουργήσαμε σταγόνα- σταγόνα, οι πλείστοι χάριν των οικογενειών μας. Αποταμιεύαμε για να έχουμε ασφάλεια, σε μια δύσκολη περίσταση, ή και για τις μέρες εκείνες που δεν θα μπορούσαμε να δουλεύουμε. Για να μη γίνουμε βάρος κανενός και το σπουδαιότερο, για να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας αλώβητη μέχρι το τέλος” ανέφερε και συνέχισε: “Είμαστε θύματα του ίδιου μαζικού εγκλήματος. Του εγκλήματος που ψαλιδίζει το μέλλον μας, μειώνει την ποιότητα ζωής μας και καταπατά την αξιοπρέπειά μας”. (….)

 “Όμως πατρίδα δεν είναι οι αυτουργοί, οι εκάστοτε κυβερνώντες και τα κονκλάβια των διαπλεκομένων. Πατρίδα είμαστε εμείς! Οι πολλοί. Που καταθέτουμε δουλειά, ψυχή κι αγάπη στον τόπο και που δεν πρέπει να επιτρέψουμε, να μας αφήσουν χωρίς σπίτια, χωρίς ζωές και χωρίς μέλλον. Και ναι, είναι στο χέρι μας!”

 

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:50