search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:13
MENU CLOSE

Εργαζόμενοι ΟΑΣΑ σε Σπίρτζη: Ανακαλέστε τις συκοφαντίες, αλλιώς θα προβούμε σε νόμιμα ένδικα μέσα

12.10.2017 14:17
Εργαζόμενοι ΟΑΣΑ σε Σπίρτζη: Ανακαλέστε τις συκοφαντίες, αλλιώς θα προβούμε σε νόμιμα ένδικα μέσα - Media

 

Στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, απαντά με ανακοίνωσή του το Σωματείο Τεχνικών & Εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΥ για την επισκευή των λεωφορείων.

«Σας καλούμε να ανακαλέσετε τις συκοφαντίες για τον τεχνικό κλάδο, σε διαφορετική περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σε όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων», επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους οι τεχνικοί και εργαζόμενοι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή τους:

«Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας απροκάλυπτης συκοφαντίας και σπίλωσης του τεχνικού κλάδου, δυστυχώς από τον ίδιο τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, ο οποίος στην ομιλία του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όπου διεξαγόταν η συζήτηση για τον διορισμό του νέου Δ/ντος Συμβούλου της ΟΣΥ Α.Ε., μας κατηγόρησε ότι σαμποτάρουμε την επισκευή των λεωφορείων, ενώ υπάρχουν ανταλλακτικά στις αποθήκες των αμαξοστασίων.

Δεν αρκέστηκε βέβαια μόνο σε αυτήν την συκοφαντική καταγγελία, αλλά προφανώς έχοντας αρκετή ορμή, ύστερα από τις τελευταίες απαράδεκτες και εκβιαστικές απειλές του προς τους συναδέλφους, επειδή τόλμησαν να επισημάνουν δημοσίως τις αστοχίες και τις δυσλειτουργίες που παρατηρούναι σχετικά με την έναρξη του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και της προσωποποιημένης Κάρτας Απεριορίστων Διαδρομών, που την αποκλειστική ευθύνη φέρει το υπουργείο, προχώρησε σε εκφοβισμούς και απειλές επικαλούμενος πειθαρχικές διώξεις, απολύσεις και εισαγγελική παρέμβαση.

Θα περιμέναμε από τον υπουργό – ο οποίος δηλώνει ότι οι πόρτες του υπουργείου του είναι πάντα ορθάνοικτες για τους συνδικαλιστές που επιθυμούν να συναντηθούν μαζί του –  να είχε ενημερωθεί πρώτα από την γραμματεία του υπουργείου, πόσες φορές έχουμε ζητήσει με επιστολές συνάντηση για να τον ενημερώσουμε για τα κακώς κείμενα της εταιρείας μας. Δυστυχώς, ουδέποτε ανταποκρίθηκε στα αιτήματά μας.

Σας καλούμε να ανακαλέσετε τις συκοφαντίες για τον τεχνικό κλάδο, σε διαφορετική περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σε όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων προκειμένου να υπερασπιστούμε την υπόληψη των συναδέλφων, η οποία σπιλώνεται με τόσο απροκάλυπτο τρόπο.

Τα Σωματεία μας έχουν δώσει σκληρούς αγώνες για να παραμείνουν οι Αστικές Συγκοινωνίες Δημόσιο και Κοινωνικό αγαθό για τον λαό. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να περάσει σχέδια ιδιωτικοποίησης των Αστικών Συγκοινωνιών. Δεν μπορεί αυτούς που με το αίμα τους και τους αγώνες τους το 1992 και 1993, μαζί με χιλιάδες συναδέλφους και τις οικογένειές τους, οι οποίοι διαφύλαξαν τον Δημόσιο χαρακτήρα και Κοινωνικό ρόλο των Αστικών Συγκοινωνιών, αν τους αποκαλείτε σαμποτέρ. Επιτέλους, καταλάβετέ το! Η συγκοινωνία είναι δημόσιο και κοινωνικό αγαθό!».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:13