16/09/2019 08:29:08

Τζαβάρας για δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Δεν όπλισε σκοτεινή δύναμη το χέρι των δολοφόνων (Video)

Τζαβάρας για δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Δεν όπλισε σκοτεινή δύναμη το χέρι των δολοφόνων (Video) - Media
 
Δήλωση που θα συζητηθεί σχετικά με τη δολοφονία του δικηκόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έκανε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστό το αιματηρό περιστατικό.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Τζαβάρας δήλωσε ότι «το χέρι αυτών των άνανδρων δεν το όπλισε κάποια σκοτεινή δύναμη αλλά οπλίστηκε από την καθημερινή ποιότητα της πολιτικής ζωής και του δημόσιου βίου που συνεχώς ξεπέφτει και χάνει σε αξία και αρχές. Αυτά τα φαινόμενα θα πρέπει να στηλιτεύονται, να στιγματίζονται και να οδηγούν σε ενδυνάμωση όλων των θεσμών κατά όσων απειλούν κάθε μορφή κοινοβουλευτισμού».
 
Ξυδάκης: Ας μην δώσουμε πολιτικό χρώμα στη δολοφονία
Παίρνοντας τον λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης δήλωσε ότι ο βουλευτής της ΝΔ βιάστηκε να δώσει πολιτικό χρώμα στην δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. «Οπωσδήποτε και εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ και ως πολιτικός κόσμος εκφράζουμε την οδύνη και την απέχθειά μας για αυτή την πράξη» σημείωσε αρχικά.
 
Τόνισε όμως «να μη βιαστούμε να την χαρακτηρίσουμε πολιτική δολοφονία». Ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες ανακοινώσεις, τονίζοντας: «Ας μη δώσουμε κανένα πολιτικό χρώμα. Ας μην χαρακτηρίζουμε πολιτικές ομάδες και πολιτικούς χώρους». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.