search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:19
MENU CLOSE

Ο Τραμπ κόβει τη χρηματοδότηση των ασφαλιστικών εταιρειών

13.10.2017 05:05
Τραμπ: Οι καταγγελίες εις βάρος μου για σεξουαλική παρενόχληση είναι κατασκευασμένες από τους Δημοκρατικούς - Media

 

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης (σ.σ. ξημερώματα Παρασκευής, ώρα Ελλάδας) ότι δεν μπορεί να συνεχίσει νομίμως τις πληρωμές προς τις ασφαλιστικές εταιρείες που συμμετέχουν στο Obamacare, προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες και αποδοκιμασίες κοινοβουλευτικών των Δημοκρατικών.

Ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας αναφέρει ότι βάσει μιας γνωμοδότησης του υπουργείου Δικαιοσύνης, «το υπουργείο Υγείας κατέληξε στο ότι δεν υπάρχουν πιστώσεις του προϋπολογισμού για τις πληρωμές της συμμετοχής των ασφαλιστικών εταιρειών βάσει του Obamacare».

«Υπό το φως αυτής της ανάλυσης, η κυβέρνηση δεν μπορεί νομίμως να προχωρήσει στην πληρωμή της συμμετοχής» των ασφαλιστικών εταιρειών στην αγορά φαρμάκων από Αμερικανούς με χαμηλότερα εισοδήματα που εξασφάλισαν περίθαλψη βάσει του Obamacare, προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03