search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:22
MENU CLOSE

Φωκίδα: Αυτοκτονία η βουτιά αυτοκινήτου σε γκρεμό – Βρέθηκε σημείωμα

13.10.2017 05:48
Ποιος είναι ο χειρότερος συνταξιδιώτης στο αεροπλάνο - Τα πιο ενοχλητικά στοιχεία - Media

Σε εξέλιξη επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ για την ανάσυρση της άτυχης γυναίκας, η οποία σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ήταν αυτοκτονία.

Στο σπίτι της γυναίκας βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι θα δόσει τέλος στη ζωή της για προσωπικούς λόγους.

Όπως αναφέρει το lamiareport, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Φωκίδα και συγκεκριμένα στο δρόμο Ιτέας – Ναυπάκτου, στο ύψος των Αγίων Πάντων μετά την Ιτέα.

Το αυτοκίνητο, έπεσε σε βαθιά χαράδρα και συνετρίβη στα βράχια, ενώ στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ιτέας που ήταν όμως αδύνατο να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο.

Έγινε προσπάθεια και από τη θάλασσα, όμως τα βράχια δεν επέτρεπαν μέσα στη νύχτα να προσεγγίσουν σκάφη το σημείο που είχε πέσει το όχημα.

Τελικά στις 2 το πρωί μία βάρκα κατάφερε να φτάσει κοντά και να ελέγξει την άμορφη μάζα των λαμαρινών όπου μέσα δε βρέθηκε κανείς.

Τότε κλήθηκε και η 7ηΕΜΑΚ που συμπλήρωσε την ομάδα έρευνας με πέντε άνδρες από την Ορειβατική Ομάδα, οι οποίοι γύρω στις 6:30 το πρωί κατάφεραν να βρουν το άψυχο κορμί της 42χρονης λίγα μέτρα παραπάνω.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:19