18/07/2018 06:04:10

Ελ. Βόζεμπεργκ για Ζαφειρόπουλο: Ίσως κάτι ήξερε και του έκλεισαν το στόμα (Video)

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Σημαντική απειλή για την Ε.Ε. το έγκλημα στο διαδίκτυο - Media


Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έφτασαν στο γραφείο του δολοφονημένου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου το βράδυ της Πέμπτης.

Η κυρία Βόζεμπεργκ είναι οικογενειακή φίλη της οικογένειας Ζαφειρόπουλου και γνωριζόταν καλά τόσο με τον εκλιπών, όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της. Το πρωί της Παρασκευής μίλησε στην εκπομπή του Ant1 Καλημέρα Ελλάδα,  για τον εκλιπόντα.

«Ήταν αντίγραφο του πατέρα του, εξαιρετικός συνάδελφος και αγαπητός από όλους τους συναδέλφους», επισήμανε η κυρία Βόζεμπεργκ.

Όπως είπε, η οικογένεια δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το ποιος μπορεί να ευθύνεται για την δολοφονία, καθώς ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δεν είχε δεχτεί απειλές και δεν ήταν ενήμεροι για κάποια «περίεργη» υπόθεση που τυχόν χειριζόταν.

 

«Χειριζόταν και ποινικές υποθέσεις, που έχουν και σκοτεινές πτυχές και δύσκολα σημεία. Η δική μου η γνώμη, η άποψή μου, είναι ότι κάτι μπορεί να ήξερε ο Μιχάλης στο πλαίσιο του χειρισμού μιας υπόθεσης και του 'κλείσαν το στόμα», είπε η κυρία Βόζεμπεργκ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.