search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:09
MENU CLOSE

Βρέθηκε ο Έλληνας που εξαπάτησε τους Γερμανούς!

13.10.2017 08:19
Βρέθηκε ο Έλληνας που εξαπάτησε τους Γερμανούς! - Media

 

Για εξαπάτηση Γερμανών πολιτών, μέσω τηλεφωνικών κλήσεων και επιστολών, από τους οποίους αποσπούσε χρήματα ως συνδρομή σε υποτιθέμενη λοταρία κατηγορείται 51χρονος Ελληνας ο οποίος συνελήφθη στη Μακεδονία.

Οπως ανακοινώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, συνελήφθη προχθές (11 Οκτωβρίου 2017), σε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Γερμανικών Άρχων, για το αδίκημα της απόπειρας απάτης σε επαναλαμβανόμενη και επικερδή βάση.

Ειδικότερα κατηγορείται ότι επιχειρούσε την εξαπάτηση, τηλεφωνικά και μέσω επιστολών, πολιτών Γερμανίας για την απόσπαση χρημάτων ως συνδρομή σε υποτιθέμενη «λοταρία».

Σε έρευνες στις οικίες και τα οχήματα του, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, κατασχέθηκαν έγγραφα σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Εφετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:09