search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:24
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Να διαλευκανθεί άμεσα η δολοφονία Ζαφειρόπουλου

13.10.2017 09:44
Σύνοδος Κορυφής: Χωρίς αναφορά σε κυρώσεις κατά της Τουρκίας – «Τυράκια» στην Άγκυρα για παύση των προκλήσεων - Media

 

Την ταχεία διαλεύκανση της «πρωτοφανούς δολοφονίας» του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας παράλληλα «την έντονη ανησυχία» του «για την εικόνα πλήρους ανομίας, που επικρατεί ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας».

«Η Νέα Δημοκρατία έχει εκφράσει – εδώ και καιρό – την έντονη ανησυχία της για την εικόνα πλήρους ανομίας, που επικρατεί ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Ανομία που επιτείνεται από την αδικαιολόγητη ανοχή που κάποιοι δείχνουν στη βία και την παραβατικότητα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Οι πολίτες αισθάνονται όλο και πιο ανασφαλείς και αυτό, σε ένα ευνομούμενο Κράτος δικαίου, δεν μπορεί και δεν θα γίνει ανεκτό» πρόσθεσε.

Επανέλαβε παράλληλα τη θλίψη του για τη «στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου», ο οποίος όπως είπε, εκτός από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ήταν και φίλος του.

«Οι σκέψεις μου είναι με τη μητέρα του, τη γυναίκα του, τα αδέρφια του και τα παιδιά του. Ξέρω καλά ότι τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους» κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33