search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:57
MENU CLOSE

Αγνώριστη η Ελληνίδα ηθοποιός: Ποια είναι; (Photo)

13.10.2017 10:46
Μάλτα: Σύλληψη επιχειρηματία για την δολοφονία της δημοσιογράφου Ντάφνι Καρουάνα Γκαλιζία - Media

 

Η μεταμόρφωσή της είναι απίστευτη και σίγουρα δεν την αναγνώρισες. Η ηθοποιός με τον κότσο από μια άλλη εποχή και τα περίεργα δόντια είναι αγαπημένη ηθοποιός που τη βλέπουμε σχεδόν καθημερινά στην τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια!

Η κυρία λοιπόν με τα λίγο άσχημα δοντάκια δεν είναι άλλη από την πρωταγωνίστρια του “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” Δάφνη Λαμπρόγιαννη και η μεταμόρφωσή της έγινε φυσικά για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος.

Η Δάφνη πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση οι γαμπροί της ευτυχίας μαζί με τον Γιάννης Μπέζο και για την εκπληκτική της μεταμόρφωση ευθύνονται: για τα δόντια ο γνωστός οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες, για τα μαλλιά και το μακιγιάζ ο Γιάννης Μιχαλέλης και για το styling η Νικόλ Παναγιώτου.

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48