search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:45
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο μπάφος η πρώτη επένδυση ΣΥΡΙΖΑ (Video)

14.10.2017 08:21
Γεωργιάδης: Βγάζει «λάδι» την εκκλησία για τα Θεοφάνεια - «Μην είμαστε άδικοι, έβαλε πλάτη» (Audio) - Media

 

Η νομιμοποίηση της κάνναβης έχει προκαλέσει κόντρες στον πολιτικό χώρο. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, έσπευσε να «τοποθετηθεί» γι’ αυτό το ζήτημα, λέγοντας ότι «ο μπάφος είναι η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ».

Σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, δήλωσε ότι όσα είπε την Παρασκευή είναι πάγιες θέσεις του κόμματός του και ότι επί δέκα χρόνια και είναι αναρτημένα στο προσωπικό του blog.

«Είναι πρόταση του κόμματός μου να μην έχουμε εμπορία στο δρόμο», επισήμανε.

«Σου βρήκα καλλιεργητή», είπε ο Γιώργος Αυτιάς και στο σημείο αυτό έκανε την εμφάνισή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πολύ ταιριαστό είναι Γιώργο. Ξέρεις ψάχνω εδώ και δυόμισι χρόνια να δω ποια είναι η πρώτη επένδυση που έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Γιατί δεν έχει φέρει καμία. Fraport, αεροδρόμια, Cosco.Όλα είναι του Σαμαρά.», είπε ο Α. Γεωργιάδης και πρόσθεσε:

«Ο μπάφος! Το χασίς. Η πρώτη επένδυση που προδιαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφος. Πολύ ταιριαστό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ομολογώ ότι είναι εξαιρετικά ταιριαστό! Πάει πακέτο με την ιδεολογία και την εικόνα αυτής της κυβερνήσεως. Και υπό την έννοια αυτή συμφωνώ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50