search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:54
MENU CLOSE

Ηθοποιός καταγγέλλει τον Τζορτζ Κλούνεϊ: Με κατέστρεψε λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης

14.10.2017 11:30
Ιράν-κατάρριψη Boeing: Τα 10 δευτερόλεπτα που καθόρισαν τη μοίρα 176 ανθρώπων (Video) - Media

 

Μόνο «αποστειρωμένο» δεν ήταν το περιβάλλον στο τηλεοπτικό σίριαλ «Στην εντατική», στο οποίο πρωταγωνιστούσε επί χρόνια ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Μια εκ των συμπρωταγωνιστριών του στο σίριαλ, καταγγέλλει πως ο Κλούνεϊ της μπλόκαρε και τελικά έβλαψε την καριέρα της, όταν εκείνη τόλμησε να μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση και τον ρατσισμό που βίωνε στο σετ.

Η Βανέσα Μαρκέζ, που έπαιζε το ρόλο της νοσοκόμας Γουέντι από το 1994 ως το 1997, εξιστόρησε μέσω αναρτήσεων της στο twitter την κόλαση που πέρναγε στα γυρίσματα.

Η Μαρκέζ υποστηρίζει ότι πολλοί ηθοποιοί της τηλεοπτικής σειράς, όπως η Τζουλιάνα Μαργκούλις, έκαναν ρατσιστικά σχόλια για τους Μεξικάνους, ενώ είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τους ηθοποιούς Έρικ Λασάλ και Τέρενς Νάιτενγκεϊλ.

Όταν η Μαρκέζ μίλησε στον παραγωγό της «Εντατικής» για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, εκείνος νοιάστηκε μόνο για το αν ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ μεταξύ των ανδρών που την παρενοχλούσαν και της ζήτησε να προσκομίσει αποδείξεις.

Η οργή της Μαρκέζ προήλθε από την υποκρισία του Κλούνεϊ –όπως υποστηρίζει η ίδια- όταν ο σταρ καταδίκασε δημοσίως τη συμπεριφορά του παραγωγού Χάρβι Γουέινστάιν, ο οποίος κατηγορείται για δεκάδες υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμών.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, πάντως, απάντησε στις καταγγελίες της Βανέσα Μαρκέζ, αναφέροντας: «Δεν είχα ιδέα ότι η Βανέσα είχε μπει σε μαύρη λίστα. Εγώ δεν ήμουν ούτε παραγωγός, ούτε σκηνοθέτης του σίριαλ, ήμουν ένας ηθοποιός μόνο. Αν της ειπώθηκε ότι εγώ είχα σχέση με το μπλοκάρισμα της καριέρας της, τότε της έχουν πει ψέματα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33