search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:41
MENU CLOSE

Ρόδος: Μεθυσμένη τουρίστρια επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικό

14.10.2017 12:43
Ρόδος: Μεθυσμένη τουρίστρια επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ και αστυνομικό - Media

Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν δύο διασώστες του ΕΚΑΒ, από μεθυσμένη τουρίστρια στην Ρόδο.

Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν δύο διασώστες του ΕΚΑΒ, από μεθυσμένη τουρίστρια στην Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «δημοκρατική», το πλήρωμα του ασθενοφόρου κλήθηκε στην οδό Ορφανίδου προκειμένου να μεταφέρει στο Νοσοκομείο τουρίστρια, που είχε πέσει λιπόθυμη από την κατανάλωση αλκοόλ.

Το ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και όταν πλησίασε ο άνδρας διασώστης, η μέχρι πρότινος λιπόθυμη τουρίστρια σηκώθηκε και τον γρονθοκόπησε σε σημείο που χρειάστηκε μερικά λεπτά για να συνέλθει.

 Η τουρίστρια στη συνέχεια επιτέθηκε και στην γυναίκα διασώστη πριν προλάβει εκείνη να αντιδράσει.
Από την έξαλλη τουρίστρια, δεν ξέφυγε ούτε ο αστυνομικός που κλήθηκε στο περιστατικό για να επιληφθεί της κατάστασης, ο οποίος επίσης δέχθηκε επίθεση, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η αλλοδαπή γνώριζε πολεμικές τέχνες γι αυτό και οι αντιδράσεις της ήταν αστραπιαίες αλλά και στοχευμένες, αφού κατάφερε να επιβληθεί σε δύο άτομα μέσα σε ελάχιστα λεπτά, με τους παρευρισκόμενους και τους θαμώνες να παρακολουθούν εμβρόντητοι τα όσα διαδραματίζονταν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:41