search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:47
MENU CLOSE

Η Telegraph αποθεώνει την Αθήνα: Η τέλεια πόλη για το φθινόπωρο

14.10.2017 14:01
Η Telegraph αποθεώνει την Αθήνα: Η τέλεια πόλη για το φθινόπωρο - Media

 

Τις ομορφιές της Αθήνας εξυμνεί σε δημοσίευμα της η βρετανική εφημερίδα «Telegraph». Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η ελληνική πρωτεύουσα αποτελεί την τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μία τελευταία «έκρηξη ζεστασιάς» και παροτρύνει τους αναγνώστες της να επισκεφτούν την πόλη, πριν έρθει ο χειμώνας.

Κάνοντας εκτενή αναφορά στην καλοκαιρία των ημερών, η εφημερίδα τονίζει ότι ουσιαστικά το καλοκαίρι δεν έχει ακόμη χαθεί από την Αθήνα καθώς οι θερμοκρασίες παραμένουν άνω των 20 βαθμών Κελσίου. Σε αυτό το πλαίσιο, προτείνει στους αναγνώστες βόλτες στην Πλατεία Συντάγματος αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Μοναστηριακίου.

Επιπλέον, η εφημερίδα συμβουλεύει τους αναγνώστες της να επισκεφτούν το Μουσείο της Ακρόπολης, το «ιδιαίτερο στοιχείο» της Αθήνας, που στεφανώνεται από τον «μεγαλοπρεπέστερο» ναό του 5ου αιώνα π.Χ., τον Παρθενώνα, καθώς και από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, με τη βοήθεια ενός χάρτη που παραθέτει.

Τέλος, το άρθρο συνιστά επισκέψεις σε συγκεκριμένα καταστήματα, εστιατόρια, παρέχοντας ακριβείς πληροφορίες για τη μεταφορά σε αυτά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:47