search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:14
MENU CLOSE

Δείτε τι αλλάζει στο Facebook stories

14.10.2017 15:26
Το τερμάτισαν οι Dolce & Gabbana: Κυκλοφόρησαν μακαρόνια των 110 ευρώ το πακέτο! - Media

 

Το κοινωνικό δίκτυο ολοκληρώνει το τελευταίο βήμα της εξέλιξης του Facebook Stories, επιτρέποντας τη λειτουργία του Stories σε Σελίδες.

Η επέκταση, η οποία έρχεται περισσότερο από οκτώ μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του χαρακτηριστικού από το Facebook, θα ξεκινήσει “τον επόμενο μήνα”, σύμφωνα με τη διευθύντρια προϊόντων του κοινωνικού μέσου Amy Sun.

«Έχουμε αφουγκραστεί την κοινότητά μας και εργαζόμαστε για να κάνουμε γρήγορο, διασκεδαστικό και εύκολο για τους ανθρώπους και τις Σελίδες τους, να δημιουργούν ιστορίες στο Facebook», δήλωσε. «Μέσα στον επόμενο μήνα, οι χρήστες σελίδων θα μπορούν να δημιουργούν ιστορίες και να τις μοιραστούν με τους ανθρώπους που τους ακολουθούν».

Παρόλο που το Instagram μπόρεσε να αντιγράψει το χαρακτηριστικό από το Snapchat τόσο επιτυχώς που τώρα χρησιμοποιείται πλέον συχνότερα από ό, τι στο Snapchat, η έκδοση του Facebook μοιάζει να χρησιμοποιείται μόνο από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Στο εξής, η εταιρεία θα επιτρέπει σε μάρκες και άλλους οργανισμούς με Σελίδες να δημιουργήσουν τις δικές τους Ιστορίες, οι οποίες αναμφίβολα θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα τους, χρησιμοποιώντας αυτό το χαρακτηριστικό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:13