search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:41
MENU CLOSE

Σύγχρονη «Μήδεια», στο Μαρκόπουλο – Η μάνα σκότωσε την 17χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε – Τραγικός μάρτυρας ο πατέρας

14.10.2017 18:06
4254910.jpg

 

Αρχαία ελληνική τραγωδία θυμίζει το οικογενειακό δράμα που εκτυλίχθηκε το Σάββατο το πρωί στο Μαρκόπουλο Αττικής, με θύμα μια 17χρονη κοπέλα και θύτη, που στη συνέχεια μετατράπηκε σε αυτόχειρα την 51χρονη μητέρα της.

Τραγική φιγούρα ο 54χρονος πατέρας της οικογένειας, ο οποίος ανήμπορος να αντιδράσει, αφού η σύζυγός του τον είχε κλειδώσει στην αποθήκη του σπιτιού, άκουγε τις κραυγές των δύο γυναικών,  λίγο πριν τις βρει και τις δύο νεκρές μέσα σε λίμνη αίματος, στο προαύλιο της μονοκατοικίας όπου είχε μετακομίσει πρόσφατα η οικογένεια. 

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ η 51χρονη συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, η οποία εδώ και χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε βαριά φαρμακευτική αγωγή , αφού κλείδωσε το σύζυγό της   στην αποθήκη  – όπου εκείνος είχε κατεβεί για να πάρει κάποια εργαλεία – στη συνέχεια πήγε στο δωμάτιο του παιδιού κρατώντας μαχαίρι και της επιτέθηκε. 

Το άτυχο κορίτσι προσπάθησε να εμποδίσει τη μητέρα της και να της πάρει το μαχαίρι. Η 51χρονη όμως βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ .

Αιμόφυρτη από τις μαχαιριές η 17χρονη, στην προσπάθειά της να ξεφύγει,  πήδηξε από το μπαλκόνι του δωματίου της στην αυλή.

Όμως η μητέρα της την πρόλαβε και εκεί, εκτυλίχθηκε η κορύφωση του δράματος. 

Η 51χρονη σκότωσε την ίδια της την κόρη και στη συνέχεια  – ως σύγχρονη Μήδεια – αυτοκτόνησε κόβωντας τις φλέβες  της. 

Τραγική φιγούρα ο 54χρονος σύζυγός και πατέρας ο οποίος όση ώρα προσπαθούσε μ΄ ένα τσεκούρι να σπάσει την πόρτα της αποθήκης, άκουγε τις κραυγές αγωνίας της κόρης του και το παραλήρημα της γυναίκας του.

Έως ότου επικρατήσει η απόλυτη σιωπή και εκείνος τελικά, αφού κατάφερε να  σπάσει την πόρτα και να τρέξει προς το σπίτι, βρήκε τη γυναίκα και το παιδί τους νεκρές.

Στο μεταξύ, συγκίνηση προκαλεί το μήνυμα που είχε αναρτήσει η άτυχη 17χρονη, μία μέρα πριν, στα social media.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:39