search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:10
MENU CLOSE

Δεν σταματούν οι διακρίσεις: Κορυφαία αθλήτρια στην Ευρώπη για το 2017 η Στεφανίδη!

14.10.2017 19:16
«Ερώτηση» Στεφανίδη σε Χαρδαλιά: «Πόσους μήνες έχει ο χρόνος;» - Media

Τη συλλογή τίτλων και εκτός αγωνιστικών χώρων συνεχίζει η Κατερίνα Στεφανίδη! Μετά τα απίθανα επιτεύγματά της μέσα στο 2017, το χρυσό κορίτσι του επί κοντώ αναδείχτηκε κορυφαία αθλήτρια στην Ευρώπη! 

 

Είναι η απόλυτη κυρίαρχος των αιθέρων και των… τίτλων! Η Κατερίνα Στεφανίδη αναδείχτηκε κορυφαία αθλήτρια της Ευρώπης για το 2017, μετά από ψηφοφορία που διενήργησε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά τη συγκεκριμένη διάκριση. 

Το χρυσό κορίτσι του επί κοντώ, που σάρωσε τους φετινούς τίτλους, ξεχώρισε ανάμεσα στις κορυφαίες και έλαβε το βραβείο, ως επιβράβευση για όσα έχει καταφέρει, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Βίλνιους. 

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού, πήρε την πρώτη θέση στο Diamond League, πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 4,91μ. και έτρεξε ένα σερί 15 νικών.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:08