search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:54
MENU CLOSE

Σκουρλέτης: Να ξεκαθαρίσει τη στάση του το ΔΝΤ – Καλύτερα να μην είναι στο πρόγραμμα

15.10.2017 07:29
Σκουρλέτης: Για να συνεργαστούμε το Κίνημα Αλλαγής πρέπει να αποκηρύξει τον νεοφιλελευθερισμό - Media

 

Το αίτημα της Αθήνας να αποσαφηνίσει το ΔΝΤ τη στάση του απέναντι στην Ελλάδα επανέφερε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στο «Epsilon», ο υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε την προσωπική του άποψη αναφέροντας ότι θα ήταν καλύτερα να μην μείνει το Ταμείο στο πρόγραμμα.

«Το ΔΝΤ αξιοποιούσε τις ακραίες απόψεις του Σόϊμπλε και ο Σόϊμπλε του ΔΝΤ και μετά έβγαζαν έναν μέσο όρο που ήταν δύσκολος για τη χώρα μας. Τα δυσκολότερα τα έχουμε περάσει και η αξιολόγηση θα κλείσει στο διάστημα που η κυβέρνηση έχει θέσει», σημείωσε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Αναφερόμενος νομοσχέδιο της αλλαγής φύλου, ο υπουργός Εσωτερικών επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ μεγάλες διαφορές με τους ΑΝΕΛ. «Η συγκυβέρνηση αυτή είναι ειδικού σκοπού», «έγινε κάτω από ειδικές συνθήκες», συμπλήρωσε.

Τέλος, προανήγγειλε αλλαγή του εκλογικού νόμου για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. «Εκλογές δεν βλέπω. Βλέπετε να απειλείται η κυβέρνηση από κάτι; Η ΝΔ είναι ανύπαρκτη», συμπλήρωσε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:54