search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:52
MENU CLOSE

Θρίλερ με την αγνοούμενη καθηγήτρια – Tι λέει ο δικηγόρος τον οποίο είχε επισκεφθεί για να συμβουλευτεί

15.10.2017 08:01
Θρίλερ με την αγνοούμενη καθηγήτρια - Tι λέει ο δικηγόρος τον οποίο είχε επισκεφθεί για να συμβουλευτεί - Media

 

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας Β. Οικονόμου από τη Θεσσαλονίκη, η οποία αγνοείται εδώ και μια εβδομάδα.

Η 47χρονη μαθηματικός ζούσε στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, που ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της. Ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε ήταν η μητέρα της την περασμένη Παρασκευή.

Τα ίχνη της καθηγήτριας χάθηκαν την περασμένη Παρασκευή, όταν επρόκειτο να πάει στη Χαλκιδική για να δει το 6χρονο κοριτσάκι της. Η συνάντηση όμως αυτή δεν έγινε ποτέ.

«Τελευταία φορά μαζί της μίλησα την Παρασκευή το μεσημέρι. Την κόρη της θα την συναντούσε το Σάββατο το απόγευμα. Εκκρεμούν κάποιες δικαστικές αποφάσεις, είναι τα πράγματα, πάρα πολύ σοβαρά και δύσκολα» δήλωσε η αδελφή της στο Πρώτο Θέμα.

Tι αποκάλυψε ο δικηγόρος της 

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η 47χρονη είχε χάσει προσωρινά την επιμέλεια του παιδιού της επειδή διεγνώσθη με κάποιες ψυχολογικές διαταραχές. Για τον λόγο αυτό, πριν από λίγους μήνες, συνοδευόμενη από τον θείο της, επισκέφθηκε τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου για να τον συμβουλευτεί.

Ο ίδιος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό αποκάλυψε το στοιχείο εκείνο που πιστεύει ότι θα ρίξει φως στην πολύκροτη υπόθεση.

«Έχω την αίσθηση ότι θα βοηθήσει η κατάθεση του φακέλου που συνοδεύεται από το χειρόγραφο πολυσέλιδο σημείωμά της, το οποίο είχε δώσει και σε μένα. Θα βοηθήσει τις αρχές να προσανατολιστούν» λέει ο Σταύρος Γεωργίου.

«Η Βάια δεν έχανε συναντήσεις με το παιδί, ποτέ. Όσο και οικονομικά να ήτανε δύσκολα…και τη θαύμαζα γι’ αυτό ως ένα σημείο, γιατί πλήρωνε βενζίνες, πηγαινοερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα στη Χαλκιδική, για να τη συναντάει αυτές τις συγκεκριμένες ώρες που είχε» δηλώνει γειτόνισσα της.

Το κινητό της τηλέφωνο, το πορτοφόλι με την ταυτότητά της και το αυτοκίνητό της, βρέθηκαν στο σπίτι της. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η αστυνομία αναζητά ένα άτομο με το οποίο φαίνεται να είχε μιλήσει τηλεφωνικά η 47χρονη. Το άτομο αυτό όμως δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.

Με πληροφορίες από star.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10