search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36
MENU CLOSE

Κακλαμάνης: Να μην πέσουμε στην παγίδα του Τσίπρα

15.10.2017 09:32
4250504-1.jpg

 

Τη διαφωνία του για τη στάση της ΝΔ στο νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου εκφράζει ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νικήτας Κακλαμάνης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Νέα Σελίδα.

«Η όποια θέση μας στο θέμα της ταυτότητας φύλου έπρεπε να έχει αποφασιστεί από την πρώτη στιγμή και να μην πέσουμε στη παγίδα του κ. Τσίπρα, επί 15 ημέρες να έχουμε “ξεχάσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα…”. Προσωπικά προτιμούσα την ψήφο εμπιστοσύνης όπως είχαμε κάνει και στο σύμφωνο συμβίωσης», σημειώνει.

Για την τοποθέτηση της Μαρίας Σπυράκη στη θέση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, ο κ. Κακλαμάνης αναφέρει ότι «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη», ενώ ενόψει συνεδρίου της ΝΔ, τονίζει ότι «η ιστορία μιας παράταξης ούτε διαγράφεται ούτε παραγράφεται. Η θεμέλια λίθος μας είναι η ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή και οι ρίζες της είναι πολύ βαθιές στον ελληνικό λαό».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36