search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:58
MENU CLOSE

Κίνα: Η «Λαίκή Ημερησία» αποκτά από σήμερα εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα στα αγγλικά

15.10.2017 10:43
Μετά την Google, Apple και Amazon αφαιρούν την υπηρεσία Parler από τα App Store - Media

   

Η εφημερίδα Remnin Ribao (Λαϊκή Ημερησία), επίσημο όργανο της κεντρικής επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, ξεκίνησε σήμερα μια εφαρμογή στα αγγλικά, ένα «στρατηγικής σημασίας βήμα» για την ενίσχυση της επιρροής του Πεκίνου στη διεθνή σκηνή.

Η εφημερίδα, που το 2016 πουλούσε κατά μέσο όρο 3,18 εκατομμύρια αντίτυπα ημερησίως, ξεκίνησε πριν τρία χρόνια μια εφαρμογή στα κινεζικά, την οποία έχουν κατεβάσει χρήστες του Διαδικτύου 200 εκατομμύρια φορές. Επίσης διαθέτει έναν ιστότοπο που μεταδίδει πληροφορίες σε οκτώ γλώσσας, όμως μέχρι τώρα δεν διέθετε εφαρμογή στα αγγλικά για τα κινητά τηλέφωνα.

«Η έναρξη μιας εφαρμογής στα αγγλικά είναι ένα στρατηγικό βήμα (…) που έχει στόχο να ενισχυθεί η διεθνής επιρροή και η παρουσία μας», δήλωσε ο πρόεδρος του οργανισμού στον οποίο ανήκει η Remnin Ribao Γιανγκ Ζενγού στη διάρκεια της τελετής που πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της εφημερίδας στο Πεκίνο παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματούχων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50