search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:26
MENU CLOSE

Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στη Στεφανίδη – Τι είπε ο πρωθυπουργός

15.10.2017 10:58
Επίθεση Κατερίνας Στεφανίδη: «Καταδικάζουν τον ελληνικό αθλητισμό σε εποχή αγραμματοσύνης»      - Media

 

Τα εύσημα στην Κατερίνα Στεφανίδη, για την ανάδειξή της ως, η κορυφαία αθλήτρια στην Ευρώπη για το 2017, απένειμε o Αλέξης Τσίπρας από τις ΗΠΑ , μέσω twitter. Ο Ελληνας πρωθυπουργός έγραψε: «Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την διάκριση της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς στην Ευρώπη!».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη μέσω Twitter, την Κατερίνα Στεφανίδη για την ανάδειξή της ως, η κορυφαία αθλήτρια στην Ευρώπη για το 2017: «Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη που αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην Ευρώπη. Σε ευχαριστούμε που μας κάνεις υπερήφανους ξανά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Επίσης η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, έγραψε στο Twitter, για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια : «Κατερίνα, Συγχαρητήρια ! Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή κατέκτησες την κορυφή. Είσαι μέσα στις καρδιές μας. Πρότυπο για τα νέα παιδιά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33