search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:01
MENU CLOSE

Το βέτο του Ατζούν για το «My Style Rocks» του ΣΚΑΙ

15.10.2017 15:20
Το βέτο του Ατζούν για το «My Style Rocks» του ΣΚΑΙ - Media

 

Σε διαρκείς συσκέψεις με Τούρκους παραγωγούς της Acun Medya βρίσκονται στελέχη του ΣΚΑΙ για να «σώσουν» το «My Style Rocks» και να… πείσουν τους τηλεθέατές να το δουν. 

Μετά τις δηλώσεις της διευθύντριας προγράμματος του καναλιού, Άλκηστης Μαραγκουδάκη, πως όποια εκπομπή δεν κάνει ποσοστά τηλεθέασης πάνω από 10% θα κόβεται, εντείνονται οι προσπάθειες για το ριάλιτι μόδας. 

Ήδη έγιναν αλλαγές με την προσθήκη νέων παικτριών που αποδίδουν στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ από αύριο η εκπομπή θα προβάλλεται και πάλι στις 16:15, μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της Ντορέττας Παπαδημητρίου και των συνεργατών της. 

Αλλά αυτές φαίνεται πως δεν είναι οι μοναδικές αλλαγές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, ο Αντζούν αποφάσισε το επεισόδιο της Παρασκευής, το My Style Rocks Gala, να προβάλλεται 4 ώρες… Δηλαδή από τις 9 το βράδυ έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57