search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:09
MENU CLOSE

«Greek comeback» χωρίς γραβάτες οι επιχειρηματίες για χάρη του Τσίπρα (Photo)

15.10.2017 15:54
«Greek comeback» χωρίς γραβάτες οι επιχειρηματίες για χάρη του Τσίπρα (Photo) - Media

 

Στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με Ελληνοαμερικανούς και Αμερικανούς επιχειρηματίες και επενδυτές οι περισσότεροι δεν φορούσαν γραβάτες, όπως φυσικά και ο ίδιος ο Ελληνας πρωθυπουργός.

Γραβάτα δεν φορούσε ούτε ο Νίκος Παππάς, ενώ πιστοί στο ανδρικό ενδυματολογικό αξεσουάρ παρέμειναν οι υπουργοί Δημήτρης Παπαδημητρίου, Πάνος Καμμένος και Τέρενς Κουίκ.

Ποιοι ομογενείς συμμετείχαν

Στο δείπνο συμμετείχαν οι: Έντι Ζεμενίδης (εκτελεστικός διευθυντής του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας και εκ των οργανωτών της συνάντησης μαζί με τον πρώην υπουργό Οικονομικών του Ιλινόις, Αλέξη Γιαννούλια), Ανθος Χρυσάνθου (tech startup translate.com), Richard Driehaus (Driehaus Capital), Martin Cabrera (Cabrera Capital), Μαρία Πάππας (γενική οικονομική ελεγκτής της Κομητείας Κουκ), Μary Barnicle (United Airlines), Michael Marks (γενικός διευθυντής της Cushman and Wakefield), Aaron Rice (Baker McKenzie), Τεντ Διαμαντίδης (Diamond Importers), Kevin Johnson (Glidepath Solutions president, Clean Capital Board), Δημήτρης Ηλιόπουλος (γενικός διευθυντής της RMB Capital) και Ηλία Μπούφης (Driehaus Private Equity).

Το  δείπνο παρέθεσε προς τιμή του Έλληνα Πρωθυπουργού ο πρόεδρος της Calamos Investments, Τζον Κάλαμος, του οποίου η εταιρεία εξαγόρασε πρόσφατα την «Εθνική Ασφαλιστική».
Το κλίμα που φέρεται να χαρακτήρισε τη συνάντηση θα μπορούσε να αποδοθεί με τη φράση “Greek comeback” που χρησιμοποίησαν αρκετοί συμμετέχοντες και την οποία χρησιμοποίησε στο τέλος της συζήτησης και ο πρωθυπουργός.

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού τις επόμενες μέρες έχει ως εξής (στην αριστερή στήλη αναγράφεται η ώρα Ελλάδας):

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:08