09/12/2018 19:43:26

Την Παρασκευή οι εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Την Παρασκευή οι εκλογές στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή - Media

 

Κανονική διοίκηση με συναίνεση θα έχουμε όπως όλα δείχνουν την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 στις 17:30 στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αφού το επίτιμο μέλος της ΔΟΕ έστειλε επιστολή για τη σύγκλιση της ολομέλειας με σκοπό τις αρχαιρεσίες. 

Όλα αυτά φυσικά μετά την συμφωνία Καπράλου- Κούβελου- Βασιλειάδη στην Ταραγόνα στο περιθώριο της ανάθεσης των Μεσογειακών Αγώνων Παραλίας από τη ΔΕΜΑ στη Πάτρα το 2019. 

Είχε προηγηθεί η απόφαση του κ. Κούβελου να μην διεκδικήσει τη θέση του Προέδρου στην ΕΟΕ, αλλά και η απάντηση του κ. Καπράλου να στελεχωθούν με μέλη της πλευράς του κ. Κούβελου, νευραλγικές θέσεις της εκτελεστικής επιτροπής. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τις τρεις θέσεις (αντιπροέδρου, προέδρου επιτροπής Ολυμπιακής προετοιμασίας και Προέδρου Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας) η πλευρά του κ. Κούβελου θα πάρει πιθανότατα και άλλη μία σημαντική θέση.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.