search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:24
MENU CLOSE

Τρόμος στον αέρα για επιβάτες της AirAsia – «Βουτιά» 20.000 ποδιών έσπειρε τον πανικό (Video)

16.10.2017 07:19
Τρόμος στον αέρα για επιβάτες της AirAsia – «Βουτιά» 20.000 ποδιών έσπειρε τον πανικό (Video) - Media

Στιγμές έντασης και τρόμου έζησαν στον αέρα οι επιβάτες της πτήσης της AirAsia που απογειώθηκε από το Περθ της Αυστραλίας με προορισμό το Μπαλί.

 

Στιγμές έντασης και τρόμου έζησαν στον αέρα οι επιβάτες της πτήσης της AirAsia που απογειώθηκε από το Περθ της Αυστραλίας με προορισμό το Μπαλί.

Συγκεκριμένα, το αεροπλάνο 25 λεπτά με την απογείωση έκανε «βουτιά» 20.000 ποδιών με αποτέλεσμα να ανάψουν οι ενδείξεις για πιθανή αποσυμπίεση της καμπίνας και να πέσουν οι μάσκες οξυγόνου.

«Έπιασαν το τηλέφωνό μου και έστειλα μήνυμα στην οικογένειά μου. Ήλπιζα μόνο ότι θα το λάμβαναν» είπε η Λέια, επιβάτης από το Περθ μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Nine News. «Λέγαμε αντίο ο ένας στον άλλο. Ήταν τρομακτικό», πρόσθεσε.

Οι επιβάτες περιγράφουν τις στιγμές τρόμου. Που τις έκαναν ακόμη χειρότερες τα μέλη του πληρώματος. Που είχαν επίσης πανικοβληθεί. «Μια αεροσυνοδός άρχισε να τρέχει στο διάδρομο. Αναρωτηθήκαμε γιατί τρέχει. Τότε, έπεσαν οι μάσκες και όλοι άρχισαν να πανικοβάλλονται. Κανείς δεν μας έλεγε τι συμβαίνει», είπε η επιβάτης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:23