search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:34
MENU CLOSE

Γαμπρός στα 76 του χρόνια ντύνεται ο Κώστας Πρέκας! (Photos)

16.10.2017 08:08
Γαμπρός στα 76 του χρόνια ντύνεται ο Κώστας Πρέκας! (Photos) - Media

 

Ο Κώστας Πρέκας ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά γαμπρός, καθώς η σύντροφός του και ισχυρή κυρία των δημοσίων σχέσεων, Μαίρη Βιντιάδου, του είπε επιτέλους το πολυπόθητο “ναι”, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life. Μάλιστα, της είχε κάνει αρκετές προτάσεις γάμου, αλλά εκείνη αρνιόταν πεισματικά. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός ηθοποιός πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς όπως είχε δηλώσει βρήκε επιτέλους “την οπτασία που πάντα ονειρευόταν”. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ζήσει την σημαντικότερη μέρα της ζωής του στις αρχές του 2018.

“Βρήκα αυτό που δεν είχε καμία άλλη: γοητεία. Εκείνο που έχω να πω, όμως, με βεβαιότητα είναι ότι αυτή η παρουσία δίπλα μου ξεπερνάει τα όρια της καλής και της σπουδαίας, είναι κάτι παραπάνω”, είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός και η κυρία των δημοσίων σχέσεων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη, αλλά μετά τον γάμο θα έρθει με το καλό και η συγκατοίκηση.

Το love story του ζευγαριού

Η γνωριμία τους έγινε πέρσι, όταν εκείνη ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου του ηθοποιού στον Πειραιά. Όσο πέρναγε ο χρόνος άρχισαν να έρχονται πιο κοντά, και να μοιράζονται στιγμές και εκτός δουλειάς, όπως βόλτες σε ταβερνάκια μαζί με φίλους τους. Η Μαίρη Βιντιάδου ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που έσπευσαν στο πλευρό του, όταν ο Κώστας Πρέκας είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, για επέμβαση διπλού μπάι πας στην καρδιά του. Το πρόβλημα υγείας τελικά τους έφερε ακόμη πιο κοντά, με την Μαίρη να συμπαραστέκεται στον Κώστα, όσο κανένας άλλος. Λίγο πριν χειρουργηθεί αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου, με την Μαίρη να λέει τώρα το μεγάλο “ναι”.

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15