search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:21
MENU CLOSE

Μία… γάτα υποδέχεται τους ασθενείς στα επείγοντα του νοσοκομείου Σπάρτης

16.10.2017 11:17
Απίστευτο βίντεο: Τεράστιος βόας έχει τυλίξει και σφίγγει μια γάτα στη μέση του δρόμου (Video) - Media

 

Έχουμε ακούσει πολλές φορές τη  φράση «είναι γάτα», για κάποιον που θεωρούμε ότι είναι πολύ έξυπνος, εξού και το αξέχαστο κομμάτι της Ρίτας Σακελλαρίου «είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα».

Στην περίπτωση μας όμως, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο συγκεκριμένα, καθώς όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας που έτυχε να βρίσκεται στο νοσοκομείο της Σπάρτης πριν από λίγες μέρες συνοδεύοντας κάποιον ασθενή, στη θέση του Γραμματέα του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ, βρισκόταν μια… γάτα.

Όχι δεν είναι προϊόν φωτομοντάζ, αλλά είναι μια πραγματική γάτα η οποία με κάποιο τρόπο μπήκε στο νοσοκομείο της Σπάρτης και έτυχε να βρεθεί στο ΤΕΠ και συγκεκριμένα κάθισε στην καρέκλα του Γραμματέα, «υποδεχόμενη» τους… ασθενείς.

Εμείς τουλάχιστον θα μπορούσαμε να το αντιληφθούμε και αλλιώς το θέμα, καθώς έχουμε ακούσει πως τον τελευταίο καιρό το προσωπικό του νοσοκομείου με τα λιγοστά μέσα που διαθέτει, κάνει σπουδαία δουλειά. Οπότε θα μπορούσε ο κάθε νοσηλευτής και ο κάθε γιατρός να θεωρηθεί «γάτα» σε αυτό που κάνει. 

Πηγή: apela.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13