search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:55
MENU CLOSE

Αχτσιόγλου: Δεν θα καταργηθεί το επίδομα τριτέκνων του ΟΓΑ

16.10.2017 13:17
Αχτσιόγλου: Δεν θα καταργηθεί το επίδομα τριτέκνων του ΟΓΑ - Media

 

Οι τρίτεκνοι δανειολήπτες του ΟΕΚ θα μπορούν να επωφεληθούν από απαλοιφή των τόκων υπερηµερίας και παράταση αποπληρωµής του δανείου έως και 10 χρόνια, με σχετική απόφαση που προετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας, δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Θεσσαλονίκης, Στέλιος Τσούλιας, στο «Πρακτορείο 104,9 FM»

Ο Τσούλιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σχετική απόφαση που αναμένεται εντός των ημερών, όπως είπε, και πρόσθεσε ότι θα ανακουφίσει πολλούς δανειολήπτες, που δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Όσον αφορά το οικογενειακό επίδομα των τριτέκνων, ο Τσούλιας είπε ότι στη συνάντηση που είχαν την περασμένη Παρασκευή με την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, τους δόθηκε η υπόσχεση ότι δεν θα πειραχθεί το οικογενειακό επίδομα και θα διατηρηθεί το επίδομα των τριών παιδιών.

Σημείωσε δε, ότι το υπουργείο μελετά να αυξηθούν τα επιδόματα του πρώτου και δεύτερου παιδιού αναλογικά, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που ορίζει η τρόικα και πρόσθεσε ότι ελπίζει να μην αλλάξουν επίσης τα κριτήρια χορήγησης των επιδομάτων.

Ο Τσούλιας υπενθύμισε ότι στο νομό Θεσσαλονίκης ζουν πάνω από 20.000 οικογένειες τριτέκνων και το 10% είναι εγγεγραμμένο στο Σύλλογο Τριτέκνων.

 

Πηγή: newpost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:53