13/07/2020 07:49:24

Έξαλλος ο Άκης: Ψευδή και συκοφαντικά τα δημοσιεύματα

Έξαλλος ο Άκης: Ψευδή και συκοφαντικά τα δημοσιεύματα - Media
 
Παντελώς ψευδή και συκοφαντικά χαρακτηρίζει ο Άκης Τσοχατζόπουλος όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο πρώην υπουργός ζητά 250.000 ευρώ αναδρομικά από το Δημόσιο.
 
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο πρώην υπουργός ζήτησε αναβολή σε δικαστήριο επικαλούμενος ότι διεκδικεί χρήματα από το Δημόσιο ενώ η δικηγόρος του υποστήριξε ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έκανε ραντεβού με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα βγει άμεσα και εγκύκλιος για ρύθμιση των χρεών στο Δημόσιο.
 
Απαντώντας στο δημοσίευμα ο Άκης Τσοχατζόπουλος ανέφερε ότι «όσα δημοσιεύτηκαν στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής είναι παντελώς ψευδή, συκοφαντικά και εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες με στόχο την διαπόμπευσή μου. Διεθνείς επιχειρηματίες, ψευδομάρτυρες και πράκτορες ελληνικών και ξένων υπηρεσιών, εκτόξευσαν και πάλι λάσπη στο πρόσωπό μου, ειδικά τις τελευταίες 15 μέρες, που βρισκόμαστε εν αναμονή της έκδοσης της απόφασής μου από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με προφανή στόχο να επηρεάσουν την κρίση του.
 
Τον κύριο Χουλιαράκη δεν τον γνωρίζω ούτε τον έχω συναντήσει ποτέ μου. Η αίτησή μου να τον συναντήσω αφορούσε σε θέματα της συντάξεώς μου και όχι σε αυτά που σκόπιμα και δυσφημιστικά αναφέρονται στο δημοσίευμα και για τα οποία άλλωστε έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη από το 2011 κιόλας, κατόπιν αιτήσεων 160 ακόμη συναδέλφων μου συνταξιούχων βουλευτών».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.