search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:06
MENU CLOSE

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: «Καθαρό» το όπλο, το κινητό στο επίκεντρο της έρευνας

16.10.2017 18:19
Ομολόγησε ο δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου – «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά να τον εκφοβίσω» - Media
 
«Καθαρό» είναι το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μετά την εξέταση της βολίδας από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
 
Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, το όπλο των 7,65 χιλιοστών που χρησιμοποίησαν οι δράστες είναι καθαρό, δεν έχει δηλαδή χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια, όπως προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση.
 
Όσον αφορά στα αποτυπώματα και τα δείγματα γενετικού υλικού που βρέθηκαν στο δικηγορικό γραφείο του θύματος, κανένα από αυτά δεν μπορεί να ταυτιστεί με τους δράστες μέχρι στιγμής.
 
Έτσι, πλέον, στο κινητό τηλέφωνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου επικεντρώνουν την έρευνά τους οι αξιωματικοί της αστυνομίας για να φτάσουν στους δολοφόνους του γνωστού δικηγόρου.

Εξετάζουν όλες τις κλήσεις με στόχο να βρουν πότε και πώς κλείστηκε το ραντεβού του θανάτου, ενώ παράλληλα, οι αστυνομικοί θα δείξουν φωτογραφίες των υπόπτων στον 32χρονο συνεργάτη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν αναγνωρίζει σε αυτές τους δράστες.

(πληροφορίες: ΑΝΤ1/enikos.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:06