search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:51
MENU CLOSE

Γεννηματά: Τέρμα οι βαρόνοι και οι φεουδάρχες!

16.10.2017 18:41
Γεννηματά:  Ζητάμε χειροπιαστά αποτελέσματα από τον Τσίπρα - Media

 

«Δεν δώσαμε τέλος στην πολυδιάσπαση, για να πέσουμε σε βαρονίες και τιμάρια. Οι βαρόνοι και οι φεουδάρχες τέρμα. Ο λόγος και οι αποφάσεις στα μέλη, στην ίδια τη βάση του νέου φορέα. Σε σας.» Αυτό τόνισε για το νέο, ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας σε οπαδούς και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ευρύτερης προοδευτικής παράταξης στο Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας.

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι το μήνυμα της μεγάλης συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές της παράταξης θα δώσει και μεγαλύτερη δυναμική. «Αυτή τη συμμετοχή τρέμουν οι αντίπαλοι μας, η ΝΔ και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» σημείωσε. Υποστήριξε ότι « φοβούνται, γιατί αυτό που θέλουμε είναι να ανατρέψουμε το συγκυριακό και εύθραστο πολιτικό σκηνικό, της δήθεν πόλωσης των δυο συντηρητικών πολιτικών δυνάμεων του τόπου».

Αναφερόμενη στο ταξίδι του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισήμανε:

«Το ταξίδι του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια ευκαιρία για να αναδείξουμε και αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας υπέρ των εθνικών συμφερόντων. Υπέρ της ασφάλειάς μας, της προστασίας των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη στο πλαίσιο της πολιτικής μας για Εθνική Γραμμή, στέκεται θετικά σε κάθε προσπάθεια υπεράσπισης των εθνικών μας συμφερόντων και αναμένει από τον πρωθυπουργό απτά αποτελέσματα».

-Η κα Γεννηματά επισκέφτηκε και το δημαρχείο Ελευσίνας όπου ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Γεώργιο Τσουκαλά για τη προετοιμασία της πόλης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Η Ελευσίνα δικαία κέρδισε τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Η Ελευσίνα πάντα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα παραπέμπει την Ελλάδα της παραγωγής. Τώρα δίνεται η δυνατότητα για μετάβαση σε ένα άλλο πρότυπο.

Από τα νέφη της τσιμινιέρας η πόλη και η περιοχή ολόκληρη μπορεί να ανταποκριθεί στη σύγχρονη πρόκληση της καινοτομίας, της εξωστρέφειας, της νεανικής επιχειρηματικότητας. Και αυτό σημαίνει δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας για νέους αυξημένων προσόντων.

Και αυτή η νέα μορφή ανάπτυξης μπορεί και πρέπει να επηρεάσει θετικά και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Το 2021 είναι αύριο. Χρειάζεται συστηματική δουλειά και ισχυρή συνεργασία Δήμου, Περιφέρειας, Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα. Εμείς θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις αυτή την φιλόδοξη προσπάθεια».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:51