search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:28
MENU CLOSE

«Βράζει» η Λάρισα για το οφσάιντ στη Λεωφόρο – «Ληστεία! Ορκιζόμαστε ότι δεν θα ξανακάνουμε ανακοίνωση κατά Ιβάν Σαββίδη»!

16.10.2017 18:53
«Βράζει» η Λάρισα για το οφσάιντ στη Λεωφόρο - «Ληστεία! Ορκιζόμαστε ότι δεν θα ξανακάνουμε ανακοίνωση κατά Ιβάν Σαββίδη»! - Media

 

Νέα ανακοίνωση από την Λάρισα, με αφορμή το κανονικότατο γκολ του Περόνε στο 90′ που δεν μέτρησε. Οι βυσσινί κατηγορούν ΕΠΟ και ΚΕΔ πως τους… τιμωρεί λόγω της προ ημερών «επίθεσής» τους στον Σαββίδη

Έξαλλοι στην Λάρισα με τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Μετά την πρώτη τους ανακοίνωση (διαμαρτυρόμενοι -λανθασμένα- για το πέναλτι που κέρδισε το τριφύλλι για το προσωρινό 1-0), οι βυσσινί επανήλθαν με νέα κατά του βοηθού Καραβασίλη, του Βαγγέλη Γραμμένη, της ΕΠΟ και της ΚΕΔ!

Με αφορμή, λοιπόν, το κανονικότατο γκολ του Περόνε στο 90′ που δεν μέτρησε (καλυπτόταν καθαρά από την πράσινη άμυνα), η διοίκηση των Θεσσαλών κάνει λόγο για «ληστεία» και υπονοεί πως «τιμωρείται» για την επίθεση που έχει ξεσπάσει κατά του Ιβάν Σαββίδη το τελευταίο διάστημα.

Η ανακοίνωση

«Ληστεία κ. Γραμμένε..

Ληστεία κ. Τριτσώνη…

Ληστεία κ. Κουκουλάκη…

Ληστεία κ. Περέιρα…

Σας ορκιζόμαστε ότι δεν ξανακάνουμε ανακοίνωση στον κ. Σαββίδη….».

*Η φωτογραφία συνόδευε την ανακοίνωση της ΠΑΕ στο επίσημο σάιτ της.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:27