search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:04
MENU CLOSE

Τραμπ: Χίλαρι, σε παρακαλώ!

16.10.2017 20:16
Τραμπ: Χίλαρι, σε παρακαλώ! - Media

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον της Χίλαρι Κλίντον, της αντιπάλου του πέρυσι στις προεδρικές εκλογές, καλώντας την να δοκιμάσει για άλλη μια φορά την τύχη της ώστε να εξασφαλίσει ο ίδιος μια δεύτερη συνεχόμενη θητεία στον Λευκό Οίκο.

“Ελπίζω ότι η Χίλαρι θα είναι υποψήφια. Χίλαρι, σε παρακαλώ, να είσαι και πάλι υποψήφια!” είπε ο Τραμπ, μιλώντας στους δημοσιογράφους, σε μια απρογραμμάτιστη συνέντευξη Τύπου.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών πήρε θέση πρόσφατα στη διαμάχη του Τραμπ με τους αθλητές του NFL, του επαγγελματικού αμερικανικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι γονατίζουν κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου. Είπε μάλιστα ότι με τον τρόπο αυτό δεν διαμαρτύρονται “κατά του ύμνου ή κατά της σημαίας” αλλά “ενάντια στον ρατσισμό και την αδικία” και ότι “‘εχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν”.

“Πιστεύω ότι έχει άδικο (…) και για αυτό έχασε τις εκλογές” απάντησε ο πρόεδρος, επαναλαμβάνοντας την πεποίθησή του ότι αυτή η χειρονομία δείχνει “έλλειψη σεβασμού για τη σημαία και τη χώρα”.

Η Χίλαρι Κλίντον έχει αποκλείσει την πιθανότητα να διεκδικήσει και πάλι την προεδρία των ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24