search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:36
MENU CLOSE

Γνωστό μπαρ στο Γκάζι πουλούσε «μπόμπες» και χάπια για τη στυτική δυσλειτουργία

17.10.2017 09:41
Γνωστό μπαρ στο Γκάζι πουλούσε «μπόμπες» και χάπια για τη στυτική δυσλειτουργία - Media

 

Έφοδο σε γνωστό μπαρ στο Γκάζι έκανε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, στο πλαίσιο ελέγχων κατά του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος.

Ειδικότερα, υπάλληλοι της Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ, εντόπισαν και κατέσχεσαν, στους χώρους της επιχείρησης και σε διαμέρισμα που εκμισθώνονταν από την ίδια επιχείρηση στο ίδιο κτίριο :

· 570 σκευάσματα διαφόρων φαρμάκων, κυρίως αναβολικών και άλλων σχετιζόμενων με την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, εκτιμώμενης αξίας άνω των 35.000€,

· 30 τεμάχια (αμπούλες, κάψουλες και χάπια) χύμα, χωρίς ενδείξεις,

· 48 φιάλες αλκοολούχων ποτών γνωστών σημάτων,

· ποσότητα αλκοολούχου ποτού αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας, συσκευασμένο σε δοχεία 5 λίτρων χωρίς σήμανση, το οποίο προορίζονταν για επαναγέμιση των κενών φιαλών με σήματα γνωστών εταιρειών, και

· 420 πώματα – καπάκια με ενδείξεις γνωστών σημάτων, τα οποία τοποθετούνταν στις ξαναγεμισμένες φιάλες, προκειμένου να μοιάζουν ανέπαφες.

Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, τέσσερα άτομα (Ελληνικής και Αλβανικής υπηκοότητας), τα οποία αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αναζητούνται ακόμα τρία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:36